Follow me on Twitter
Engleza
RSS

 

Meditatii Online

Salut! Numele meu este Cristian Oprea si sunt freelancer. In plus, dau meditatii online la matematica,informatica, fizica sau in orice alt domeniu inrudit.

Am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti in anul 2002. Sunt si sef de promotie. Pe parcusul celor 8 ani de zile de cand realizez software, am lucrat cu multe persoane la proiecte diverse si am dobandit o experienta profesionala unica in programarea calculatoarelor. Va invit sa testati online sau sa cumparati doua dintre programele mele de suflet:

Meditatii Informatica

Am vesti bune sa va dau. Ati nimerit unde trebuie. Vom putea colabora eficient indiferent daca locuiti in Romania sau intr-o alta parte a globului. Actualele aplicatii software dezvoltate pentru reteaua Internet permit o comunicare audio/video realista intre persoane aflate la distanta. Practica de zi cu zi si experienta personala bogata in domeniul Meditatii Informatica (si nu numai) ma indreptatesc sa afirm ca aceasta comunicare este intotdeauna posibila si simplu de realizat chiar si cu un utilizator incepator. Singura conditie necesara este accesul la Internet. Bineinteles, ea este indeplinita in momentul in care cititi aceste randuri.

Meditatii Matematica si Fizica

In decursul celor 8 ani de zile de cand dau Meditatii Matematica si Fizica am cautat in permanenta ca beneficiile fiecarei sedinte sa fie maxime pentru elev. Din miile de aplicatii software interactive care ilustreaza grafic teoreme si concepte importante din matematica si fizica am selectat cu grija pe cele mai bune. Unele sunt atat de performante incat reusesc sa rezolve simbolic si nu doar numeric majoritatea tipurilor de probleme de Algebra si Analiza Matematica. Se explica detaliat chiar si toti pasii intermediari parcursi in rezolvarea problemei. Asadar, in lipsa profesorului, elevul poate apela oricand cu incredere la serviciile acestor adevarati meditatori automati la Meditatii Matematica si Fizica.

Testele Grila se folosesc din ce in ce mai des la bacalaureat, admitere in facultate si la examenele studentilor. Eu sunt expert in rezolvarea acestora. Pe langa calea clasica de aflare a solutiei corecte, cunosc diverse tehnici de eliminare a variantelor gresite de raspuns. Acestea ajuta enorm in economisirea timpului disponibil si sunt o solutie salvatoare atunci cand s-au uitat formulele.

Temele de casa, programele si proiectele ce trebuie elaborate la informatica, matematica, fizica sau in alte domenii conexe aglomereaza foarte mult elevii si studentii. Acestea vor fi atasate ca fisiere la mesajul de email. Atunci cand va fi necesar voi adauga si o inregistrare audio/video menita sa usureze intelegerea lucrurilor dificile. Aceasta va fi realizata in Flash si va fi disponibila pentru download sau vizualizare directa in browserul web.

La cererea clientului putem initia o convorbire telefonica gratuita pe Internet folosind Yahoo Messenger sau Skype. Asa cum am sugerat si la inceput, utilizand anumite aplicatii software, cata vreme clientul imi va permite, eu pot vizualiza si interactiona cu programele de pe desktop-ul acestuia. Clientul observa aceasta interactiune si poate sa intervina. In acest mod se depasesc barierele de distanta aflate intre noi si putem comunica audio/video la obiect pe baza proiectului in format electronic.

Plata acestor servicii se poate face cu usurinta prin transfer electronic de numerar efectuat la orice ghiseu bancar. Daca doriti sa colaboram, nu ezitati sa ma contactati.